Companii

Avocaţii de la Clifford Chance Badea au acordat asistenţă juridică Grupului Tei, fondat de Roxana Maftei, în tranzacţia prin care a vândut un pachet de 30% din Farmacia Tei şi Bebe Tei către fraţii Pavăl, fondatorii Dedeman

Avocaţii de la Clifford Chance Badea au acordat...

Autor: Roxana Rosu

12.04.2022, 13:43 401

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatură Clifford Chance, a acordat asistenţă juridică Grupului Tei, fondat de antreprenoarea Roxana Maftei, în tranzacţia prin care a vândut un pachet de 30% din capitalul social al Farmaciei Tei şi Bebe Tei către Pavăl Holding.

Echipa de avocaţi care a lucrat pe tranzacţie a fost formată din Nadia Badea, partener şi coordonator al practicii de M&A, şi Radu Costin şi Alexandra Voicu, avocaţi seniori. Aspectele legate de procesul de notificare a tranzacţiei la Consiliul Concurenţei sunt coordonate de Eleonora Udroiu, Of Counsel, şi Maria Ciulică, avocat.

„Ne bucurăm că am fost implicaţi în această tranzacţie atât de inedită şi extrem de interesantă pentru mediul antreprenorial din România, care confirmă potenţialul şi maturitatea companiilor autohtone. Sperăm că vom vedea tot mai multe astfel de tranzacţii, în următorii ani”, spune Nadia Badea. „Spiritul antreprenorial s-a simţit pe tot parcursul colaborării, fiecare parte dovedind o abordare pragmatică şi constructivă pentru obţinerea celui mai bun rezultat pentru ambele părţi”.

Avocaţii Clifford Chance Badea au acordat asistenţă pe tot parcursul procesului de vânzare, de la structurarea tranzacţiei, la due diligence, negocierea şi redactarea documentaţiei aferente, precum şi notificarea tranzacţiei la Consiliul Concurenţei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO