Companii

Avocaţii de la D&B David şi Baias şi PwC România au asistat acţionarii Gemini CAD Systems, firmă fondată de Traian Luca la Iaşi, în vânzarea pachetului majoritar către grupul francez Lectra

Avocaţii de la D&B David şi Baias şi PwC România au...

Autor: Roxana Rosu

13.09.2021, 11:32 131

O echipă integrată de specialişti în tranzacţii ai PwC România şi D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat acţionarii firmei româneşti de software Gemini CAD Systems,  fondată în 2004 de Traian Luca, în vânzarea pachetului majoritar de acţiuni către grupul francez Lectra.

În cadrul procesului de vânzare, D&B şi PwC Români au asistat vânzătorii pentru revizuirea şi negocierea contractului de vânzare-cumpărare.

Tranzacţia a fost semnată în luna septembrie, iar pachetul majoritar de acţiuni urmează să fie preluat de Lectra în scurt timp.

”Această tranzacţie reprezintă un pas foarte important pentru dezvoltarea viitoare a companiei pe care am înfiinţat-o în urmă cu  17 ani şi mă bucur că în acest proces am beneficiat de  sprijinul şi expertiza echipei de avocaţi şi consultanţi ai D&B şi PwC România. Le mulţumesc şi sunt convins că alături de Lectra vom accelera creşterea şi vom contribui la transformarea digitală în sectorul de fashion”, a declarat Traian Luca, CEO şi acţionar Gemini CAD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO