Companii

Avocaţii de la PeliFilip au asistat dezvoltatorul european UBM la vânzarea Chitila Logistic Park

Avocaţii de la PeliFilip au asistat dezvoltatorul...

Autor: Roxana Rosu

06.10.2017, 14:06 187

Firma de avocatură PeliFilip a asistat UBM, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari europeni, la vânzarea parcului logistic Chitila Logistic Park către CTP, trazacţie de 17,1 milioane euro, derulată în septembrie.

Chitila Logistic Park (CLP) dezvoltat de UBM în perioada 2007 - 2009 are suprafeţe închiriabile curprinse între 1.750 m2 şi 45.000 m2 , ce pot fi utilizate atât pentru activităţi de depozitare, distribuţie, cât şi producţie pentru industria uşoară.

„Putem observa o tendinţă de creştere pe piaţa imobiliară din România, datorată numărului tot mai mare de tranzacţii care au fost deja încheiate sau care urmează a fi încheiate. Această tranzacţie se adaugă bogatului nostru palmares în sectorul industrial, fiind implicaţi în numeroase tranzacţii de acest tip în ultimii ani. Suntem încântaţi că am avut oportunitatea de a asista UBM în cadrul acestui proiect în România. Dorim să mulţumim clientului nostru pentru încrederea acordată şi pentru modul excelent în care am colaborat”, a declarat Ioana Roman, Senior Associate PeliFilip.  

UBM Development AG este principalul dezvoltator hotelier din Europa. În centrul strategiei sale de dezvoltare se află zona hotelieră, a clădirilor de birouri şi a clădirilor rezidenţiale din trei pieţe principale - Germania, Austria şi Polonia. Din august 2016, acţiunile UBM sunt cotate pe principalul segment de piaţă al Bursei de Valori din Viena.      

Departamentul de Real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reuneşte una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 13 avocaţi, dintre care 2 parteneri şi 5 avocaţi seniori. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO