Companii

Avocaţii de la Reff & Asociaţii au asistat Speedwell în refinanţarea creditului de 12 mil.euro acordat de BRD pentru proiectul Record Park Offices în 2018. Împrumutul a fost majorat la 22 mil.euro

Avocaţii de la Reff & Asociaţii au asistat Speedwell...

Autor: Roxana Rosu

30.08.2021, 11:48 217

Avocaţii de la Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal au oferit asistenţă juridică dezvoltatorului belgian Speedwell în refinanţarea creditului acordat de BRD Groupe Société Générale pentru dezvoltarea proiectului Record Park Offices amplasat în zona centrală a oraşului Cluj-Napoca.

Proiectul include spaţii rezidenţiale, de birouri şi co-working, dar şi de retail.

Speedwell a luat un credit de 12,1 milioane euro de la BRD, în 2018, pentru a finanţa componenta de birouri a proiectului. Împrumutul a fost refinanţat acum de aceeaşi bancă şi a ajuns la 22 de milioane de euro.

„Succesul fiecărui proiect dezvoltat de Speedwell este rezultatul unei combinaţii între contribuţia echipei noastre extraordinare, sprijinul investitorilor şi al creditorilor şi implicarea partenerilor noştri de business. Proiectul mixt Record Park din Cluj nu face excepţie. Le mulţumim tuturor partenerilor pentru sprijin, acesta ne face şi mai încrezători în viitor şi suntem nerăbdători să ne extindem portofoliul cu proiecte similare”, a declarat Didier Balcaen, CEO şi cofondator Speedwell.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO