Companii

Avocaţii de la Reff & Asociaţii au reprezentat fondul de investiţii NEPI Rockcastle şi pe antreprenorul Ovidiu Şandor în vânzarea The Office din Cluj către Dedeman

Avocaţii de la Reff & Asociaţii au reprezentat fondul...

Autor: Roxana Rosu

08.05.2019, 10:46 384

Avocaţii de la Reff & Asociaţii au asigurat servicii complete de asistenţă juridică pentru fondul de investiţii NEPI Rockcastle şi pentru grupul de firme al antreprenorului Ovidiu Şandor, unul dintre cei mai importanţi antreprenori români activi în domeniul imobiliar, în tranzacţia de vânzare a proiectului The Office din Cluj-Napoca către Dedeman, companie controlată de fraţii Pavăl.

Vânzarea The Office, anunţată oficial în aprilie, este cea mai importantă tranzacţie de clădiri de birouri a acestui an. Dedeman a fost asistată în acest contract de Popovici Niţu Stoica şi Asociaţii. Acesta este cea de-a doua tranzacţie record pentru fraţii Pavăl după ce anul trecut au parafat dealul de 200 mil. euro cu Forte Partners pentru birourile The Bridge din zona Orhideea din Capitală.

ZF a anunţat în februarie 2019 că acţionarii Dedeman sunt în discuţii să cumpere proiectul The Office. De clădirea The Office s-a interesat şi miliardarul Ion Ţiriac, potrivit datelor anterioare.

Într-un raport al fondului de investiţii NEPI-Rockcastle pe 2018, proiectul The Office este evaluat la 130 milioane de euro. 

Proiextul  a fost lansat în plină criză economică, fiind una din puţinele dezvoltări din acea perioadă, realizat în trei faze şi finalizat în 2017. Cu o suprafaţă închiriabilă de aproape 60.000 mp şi o rată de ocupare de 100%, proiectul a devenit un reper pentru Cluj-Napoca şi Transilvania, fiind primul ansamblu de birouri din regiune care respectă cu adevărat standardele internaţionale pentru clasa A, în ceea ce priveşte conceptul, dimensiunea, calitatea, facilităţile, parcajele şi eficienţa energetică.

Reff & Asociaţii a asigurat integral asistenţa şi reprezentarea juridică a societăţilor comerciale vânzătoare în pregătirea şi negocierea contractului de vânzare şi a întregii documentaţii accesorii, până la semnarea tranzacţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO