Companii

Avocaţii de la Reff & Asociaţii | Deloitte Legal au asistat ROCA Investments şi Emerging Europe Refrigeration & Services în vânzarea Frigotehnica către VINCI Energies

 Avocaţii de la Reff & Asociaţii | Deloitte Legal au...

Autor: Roxana Rosu

06.12.2021, 10:33 64

Firma de avocatură Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal a asistat ROCA Investments şi compania Emerging Europe Refrigeration & Services (EERS) în vânzarea Frigotehnica, lider naţional în producţia de soluţii de refrigerare, către VINCI Energies, parte a grupului VINCI.

Tranzacţia a fost semnată în luna iulie şi finalizată pe 26 noiembrie 2021, după ce a primit aprobarea Consiliului Concurenţei.

„Această tranzacţie a presupus un grad de complexitate extrem de ridicat. Pe de o parte, pentru vânzător, ROCA Investments, acesta a fost primul exit, astfel încât miza era foarte ridicată. Pe de altă parte, cumpărătorul, VINCI Energies, este parte a unui grup care operează în peste 120 de ţări şi are peste 220.000 de angajaţi, motiv pentru care standardele trebuiau să fie cele mai înalte. Nu în ultimul rând, compania Frigotehnica este cel mai mare jucător independent pe piaţa serviciilor de refrigerare din estul Europei, ceea ce a dat anvergură regională”, a spus Ionuţ Bindea, Investment Manager la ROCA Investments.

Echipa Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal a asistat acţionarii Frigotehnica, ROCA Investments şi EERS, pe parcursul procesului de due diligence derulat de cumpărător, în pregătirea şi revizuirea întregii documentaţii de vânzare, în procesul de negociere, inclusiv la semnarea contractului de vânzare, precum şi la îndeplinirea condiţiilor suspensive şi finalizarea tranzacţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO