Companii

Avocaţii de la RTPR au asistat fondatorii Keez în vânzarea pachetului majoritar către Visma. Este a 16-a tranzacţie de M&A semnată de RTPR în ultimele zece luni

Alina Stăvaru (Partner) şi Andrei Toşa (Associate)

Alina Stăvaru (Partner) şi Andrei Toşa (Associate)

Autor: Cristina Bellu

23.06.2021, 17:22 368

Firma de avocatură RTPR a asistat fondatorii companiei Keez în vânzarea pachetului majoritar către grupul Visma, una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de produse software din România, originară din Norvegia.

Aceasta reprezintă a 16-a tranzacţie de M&A semnată de RTPR în ultimele zece luni, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii firmei de avocatură.

Echipa de avocaţi implicată în procesul de vânzare a fost formată din Alina Stăvaru (Partner) şi Andrei Toşa (Associate). În această tranzacţie, avocaţii RTPR au lucrat împreună cu Şerban Roman, consultantul financiar şi de business al fondatorilor.

„Aşa cum anticipam, anul acesta vom asista la o creştere a numărului de tranzacţii în domeniul digital & tehnologie, una dintre marile lecţii ale anului 2020 fiind legată de importanţa infrastructurii digitale, cu aplicabilitate, iată, inclusiv în domeniul contabilităţii”, spune Alina Stăvaru, Partener RTPR.

Keez oferă servicii de contabilitate, salarizare şi facturare pentru întreprinderile mici şi mijlocii, printr-o soluţie ce acoperă întregul proces contabil prin integrarea serviciilor profesionale de contabilitate cu platforma software online.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO