Companii

Avocaţii de la RTPR au asistat GreenGroup, controlat de fondul de investiţii Abris Capital, în achiziţia UAB Ecso, o companie din Lituania activă tot în domeniul reciclării

Avocaţii de la RTPR au asistat GreenGroup, controlat de...

Autor: Cristina Bellu

12.08.2022, 10:18 195

Firma de avocatură RTPR a asistat GreenGroup, companie din portofoliul fondului de private equity Abris Capital Partners, cu privire la achiziţia UAB Ecso, o companie de reciclare a polietilenei de joasă densitate (LDPE) din Lituania.

Echipa de proiect a fost formată din Costin Tărăcilă (Managing Partner), Vlad Druţa (Senior Associate) şi Miruna Tocileanu (Junior Associate), care au fost sprijiniţi de Ana Maria Barbu (Senior Associate), Marina Fechetă-Giurgică (Managing Associate) şi Filip Marinău (Junior Associate).

RTPR a acţionat în calitate de lead counsel (consultant juridic principal), iar TGS Baltics a acordat consultanţă pentru etapa de due diligence şi cu privire la aspectele de drept lituanian.

Aceasta este cea mai recentă achiziţie făcută de Green Group, compania românească bazându-şi dezvoltarea şi pe o serie de achiziţii realizate până acum mai ales pe plan local. Astfel, în urmă cu mai puţin de o lună, grupul românesc de firme a preluat SIGAD, un dezvoltator de software pentru raportare de mediu.

Compania vrea sa-şi extindă businessul în următorii ani prin investiţii de 150-200 mil. euro, cu focus de a deveni cel mai mare grup integrat de reciclare din Europa Centrală şi de Est, prin investiţii de tip capex şi achiziţii de companii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO