Companii

Avocaţii de la Schoenherr şi Asociaţii au asistat Engie România în achiziţia de la doi investitori germani a unui proiect fotovoltaic în judeţul Teleorman

Avocaţii de la Schoenherr şi Asociaţii au asistat...

Autor: Roxana Rosu

20.05.2021, 11:00 309

Engie România îşi consolidează poziţia pe piaţa de energie verde prin achiziţia de la doi investitori germani a unui proiect fotovoltaic cu o capacitate instalată de 5,46 MW, situat în judeţul Teleorman, tranzacţie asistată de firma de avocatură Schoenherr şi Asociaţii.

Schoenherr a asistat cumpărătorul cu privire la toate aspectele juridice în legătură cu această tranzacţie.

„Suntem onoraţi că am asistat ENGIE în această tranzacţie. Ne aşteptăm că vom mai vedea şi alte mişcări similare ale investitorilor strategici, având în vedere că piaţa este pregătită să exploreze potenţialul României în sectorul energiei regenerabile.″,  a declarat Monica Cojocaru, partener Schoenherr şi Asociaţii SCA şi coordonatoarea echipei implicate în proiect.

ENGIE operează în prezent proiecte de producere a energiei regenerabile, eoliene şi solare, cu o capacitate totală de 115 MW.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO