Companii

Avocaţii de la Stratulat Albulescu au asistat World Class în tranzacţia de închiriere a 1.500 mp în proiectul de birouri Expo Business Park dezvoltat de Portland Trust în nordul Capitalei

Avocaţii de la Stratulat Albulescu au asistat World...

Autor: Cristina Bellu

19.12.2019, 10:43 235

Reţeaua de centre de fitness World Class a ajuns la 39 de unităţi pe plan local, după ce a semnat pentru închirierea unui spaţiu de 1.500 metri pătraţi în cadrul proiectului de birouri Expo Business Park dezvoltat de Portland Trust în nordul Capitalei.

Compania a fost asistată în tranzacţie de casa de avocatură Stratulat Albulescu, care a acordat asistenţă juridică în legătură cu negocierea contractului de închiriere, autorizarea, negocierea contractelor cu antreprenorii, precum şi cu privire la angajarea personalului.

“Noul club de fitness, denumit World Class Expo Park, este încadrat în categoria Bronze, fiind cel de-al 39-lea club de fitness World Class din România şi al 30-lea din Bucureşti. World Class Expo Park oferă membrilor săi dotări premium, echipamente de ultima generaţie, studiouri de aerobic, cycling şi săli pentru clase fitness de grup”, transmit reprezentanţii firmei de avocatură care asistă World Class de aproape 12 ani, cu privire la toate aspectele juridice ale companiei, dar şi ale grupului din care face parte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO