Companii

Avocaţii de la Voicu&Filipescu se reorganizează după plecarea unui partener

Avocaţii de la Voicu&Filipescu se reorganizează după...

Autor: Alexandru Nanu

12.02.2017, 15:56 793
Casa de avocatură Voicu&Filipescu anunţă o reorganizare internă după plecarea unui partener, Georgiana Bădescu, care era specializată în dreptul concurenţei şi fuziuni şi achiziţii, două dintre practicile puternice ale firmei. 
 
"Plecarea Georgianei nu va destabiliza in niciun fel proiectele in lucru ale clientilor nostri, care vor continua sa beneficieze de serviciile echipei noastre.", a declarat Mugur Filipescu, unul dintre cei doi fondatori ai Voicu & Filipescu."

Practicile grupului Voicu & Filipescu vor continua sa fie coordonate activ de catre partenerii fondatori Daniel Voicu, Mugur Filipescu – avand totodata si rolul de managing partners –, alaturi de partenerii Marta Popa, Roxana Negutu, Dumitru Rusu, Florin Dutu, Raluca Mihai si Alex Tabacu.

Georgiana Badescu a facut parte din echipa Voicu & Filipescu din anul 2005, fiind promovata succesiv pana la pozitia de partener, in anul 2014.

"Ii respectam decizia de a da un nou curs carierei sale profesionale si, cunoscandu-o, avem toata increderea ca va reusi in ce si-a propus, a adăugat Filipescu.

Georgiana Bădescu nu a anunţat unde va pleca.

Infiintata in anul 2001, Voicu & Filipescu este unul dintre jucatorii de top de pe piata serviciilor de avocatura de businesa, in jurul firmei de avocatura fiind dezvoltate in timp si societatea specializata de consultanta fiscala si contabila Voicu & Filipeacu Tax Advisers SRL si societatea de practicieni in insolventa V.F. Insolventa SPRL. Grupul primeste recunoastere internationala si locala constanta de la organisme independente de cercetare a pietei specializate precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000, ILO etc.

 Voicu&Filipescu este o casă de avocartură din eşalonul 2, după firmle mari de avocatură, cu afaceri de 4-5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO