Companii

Avocaţii de la Wolf Theiss au asistat asociaţii Dacia Plant în vânzarea pachetului majoritar către belgienii de la Ceres Pharma

 Ileana Glodeanu, Luciana Tache şi Mihai Coadă

Ileana Glodeanu, Luciana Tache şi Mihai Coadă

Autor: Cristina Bellu

04.10.2022, 10:55 252

Firma de avocatură Wolf Theiss a asistat acţionarii Dacia Plant, Călin Ioan Ianţa şi Radu Ionescu-Heroiu, în procesul de vânzare a unei participaţii majoritare către Ceres Pharma, companie farmaceutică cu sediul în Belgia, activă în domeniul sănătăţii femeilor şi a familiei.

În urma tranzacţiei, Ceres Pharma îşi va consolida poziţia pe piaţa românească, ca parte a planului de extindere a portofoliul de produse în Europa.

Echipa de Corporate M&A a biroului Wolf Theiss din Bucureşti, coordonată de Ileana Glodeanu, Avocat Partener, a acţionat în calitate de consilier juridic acţionarii Dacia Plant în toate etapele tranzacţiei, începând cu faza iniţială a procesului de vânzare, inclusiv pregătirea şi negocierea documentaţiei pentru implementarea tranzacţiei guvernate de legea română, asistenţă în ceea ce priveşte documentele tranzacţionale şi aspectele de reglementare, până la semnarea documentelor tranzacţionale.

Alături de Ileana Glodeanu, au mai fost implicaţi în această tranzacţie Avocaţii Seniori Luciana Tache şi Mihai Coadă şi Avocaţii Roxana Balica şi Iulia Cumpăratu, toţi membri ai echipei de Corporate M&A.

UniCredit Bank Romania, prin echipa de Investment Banking şi Advisory, coordonată de Alexandra Popa – director coordonator, a fost consultantul financiar exclusiv al acţionarilor Dacia Plant în procesul de vânzare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO