Companii

Avocaţii Filip & Company au asistat RCS & RDS la contractarea a două facilităţi de credit în valoare de 150 de milioane de euro

Avocaţii Filip & Company au asistat RCS & RDS la...

Autor: Roxana Rosu

16.12.2020, 11:15 136

Avocaţii Filip&Company au asistat RCS&RDS şi societăţile din grupul său, Digi Communications N.V., DIGI Távközlési (subsidiara din Ungaria a RCS & RDS), Invitel Távközlési Zrt şi DIGI Spain Telecom S.L.U. (subsidiara din Spania a RCS & RDS) cu privire la contractarea a două facilităţi de credit pe termen mediu, cu o valoare totală de 150 de milioane de euro si cu o structura de facilitati incrementale, în scopul refinanţării datoriei existente şi realizării de investiţii.

Împrumutul va fi acordat de un sindicat format din mai multe bănci din România şi din străinătate.

“Digi este un grup care nu se opreşte niciodată, nici măcar într-un an ca acesta. Mereu construiesc ceva, mereu investesc undeva şi inovează continuu, inclusiv în ceea ce priveşte structurile de finanţare folosite. Această facilitate aduce o serie de elemente noi care fac viaţa mai uşoară pentru o companie atât de activă, inclusiv din punct de vedere financiar. Suntem bucuroşi că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă, întotdeauna este o experienţă excelentă”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener şi head of Corporate and M&A Department la Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat RCS & RDS în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) şi le-a inclus pe Rebecca Marina (associate), Andreea Banică (associate) şi Diana Dincă (associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO