Companii

Avocaţii RTPR au acordat asistenţă juridică firmei Autonom Services la achiziţia Premium Leasing, compania de leasing operaţional a grupului Ţiriac

Avocaţii RTPR au acordat asistenţă juridică firmei...

Autor: Roxana Rosu

25.01.2022, 15:02 93

Avocaţii RTPR au acordat asistenţă juridică firmei Autonom Services cu privire la achiziţia Premium Leasing, compania de leasing operaţional a grupului Ţiriac.

Tranzacţia va fi finalizată după aprobarea Consiliului Concurenţei.

„În Autonom, în ultimii 10 ani am fost implicaţi în multiple tranzacţii. De fiecare dată când este vorba de o situaţie mai complexă, primul nostru gând este să apelăm la RTPR. În achiziţia diviziei de leasing operaţional a grupului Ţiriac, Alina Stăvaru şi echipa ei au fost alături de noi pas cu pas, implicarea lor dând confort si siguranţă”, a declarat Marius Ştefan, CEO Autonom Services.

Pentru acest proiect RTPR a selectat o echipă multidisciplinară de avocaţi coordonată de partenerii Costin Tărăcilă şi Alina Stăvaru şi care a cuprins mai multe fluxuri de lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO