Companii

Avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au asistat compania americană GlobalLogic la preluarea Fortech, tranzacţie ce a marcat intrarea pe piaţa locală

Avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au asistat compania...

Autor: Roxana Rosu

06.12.2022, 12:26 285

Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat GlobalLogic Inc. în achiziţia Fortech, unul dintre principalii furnizori de servicii IT din România, tranzacţie ce a marcat intrarea companiei americane pe piaţa locală.

Fortech, fondat de Călin Văduva, are birouri regionale în Iaşi, Oradea şi Braşov, şi afaceri de aproape 122 mil. lei în 2021.

Echipa de avocaţi a fost coordonată de Dragoş Apostol (Partener), secondat de Veronica Aman (Managing Associate), alături de alţi avocaţi precum Raluca Vasilache (Partener), Mihai Anghel (Partener), Ciprian Timofte (Partener), Dana Blaer (Managing Associate) în faza de due-diligence şi în ceea ce priveşte aspectele de conformare şi reglementare.

„Faptul că am contribuit la intrarea pe piaţa românească a unui jucător de nivel mondial precum GlobalLogic (la rândul său, parte a colosului japonez Hitachi) e un motiv de reală satisfacţie. Această achiziţie strategică transmite un semnal pozitiv cu privire la starea mediului de afaceri românesc în ansamblul său, dar şi cu privire la perspectivele de creştere fantastice pe care le are, în mod particular, sectorul IT din România. Suntem deosebit de onoraţi să fim alături de cumpărător cu acest prilej, cu atât mai mult cu cât tranzacţia a vizat preluarea unei afaceri crescută cu mult talent şi pasiune de antreprenori români, care au creat o companie solidă şi un brand de mare succes pe piaţa serviciilor IT”, a declarat Dragoş Apostol, liderul echipei de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii implicată în această tranzacţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO