Companii

Avocaţii Wolf Theiss Bucureşti au asistat acţionarii Adeplast în vânzarea companiei către grupul elveţian Sika

Ileana Glodeanu Partner Wolf Theiss

Ileana Glodeanu Partner Wolf Theiss

Autor: Roxana Rosu

25.11.2019, 13:40 447

Casa de avocatură Wolf Theiss a acordat asistenţă acţionarilor Adeplast, producător român de mortare şi soluţii de izolaţie termică, în procesul de vânzare a 100% din acţiuni către grupul elveţian Sika.

Tranzacţia este condiţionată de autorizarea din partea autorităţilor de concurenţă în 4 jurisdicţii.

Adeplast deţine patru platforme industriale în Oradea, Ploieşti, Roman şi Isalniţa şi are 460 de angajaţi

Echipa din cadrul biroului de avocatură Wolf Theiss Bucureşti a asistat acţionarii Adeplast în toate stadiile tranzacţiei, de la etapele iniţiale ale procesului de vânzare (incluzând negocierea memorandumului de înţelegere, organizarea camerei de date şi asistenţă în procesul de due diligence, inclusiv cu privire la aspectele de concurenţă) pe tot parcursul procesului de negociere până la semnarea cu succes a contractului de vânzare-cumpărare şi a tuturor celorlalte documente tranzacţionale auxiliare în legătură cu transferul de acţiuni. Wolf Theiss va fi implicată în continuare în pregătirea formalităţilor necesare pentru finalizarea tranzacţiei în vederea încheierii cu succes a transferului Adeplast către grupul SIKA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO