Companii

Avocatul Alexandru Reff vorbeşte despre piaţa de M&A în 2014: „M-aş fi aşteptat ca fondurile de investiţii să fie mai active“

Alexandru Reff, partener al casei de avocatură Reff & Asociaţii, afiliată Deloitte

Alexandru Reff, partener al casei de avocatură Reff & Asociaţii, afiliată Deloitte

Autor: Ioana David

16.03.2015, 00:06 464
Alexandru Reff, partener al casei de avo­ca­tu­ră Reff & Asociaţii, afiliată com­paniei de audit şi con­sul­tanţă Deloitte, spune că în 2015 sunt semne de „îm­bu­nă­tă­ţire certă“ în piaţa de fuziuni şi achiziţii (M&A – mergers & acquisitions), care con­tinuă în linia înce­pută în 2014. Avocatul se aştepta ca piaţa să fie mai dina­mică anul tre­cut, însă aceste aşteptări nu au fost vali­date.
 
„Anul 2014 a fost un an care nu a confirmat întru totul aştep­tările optimiste din primăvară, când părea că sec­torul se dez­morţeşte promiţător. Un an de con­ti­nui­tate mai degrabă decât de inflexiune dramatică, dar cu semne de îmbunătăţire certă, care se regăsesc şi la începutul lui 2015, lucru care ne face să credem că intrăm într-un alt ciclu: acest lucru s-a întâmplat de ceva timp în Occident, dar nu era la fel de ma­ni­fes­tat la noi“, a precizat Reff.
 
 
Plusuri şi minusuri
 
Avocaţii din echipa firmei au fost implicaţi în tran­zacţii precum vânzarea spaţiilor în care funcţionează mai multe centre comerciale către Au­chan, în vân­zarea sediului UniCredit, în vânzarea acti­velor legate de SCH Grand, proprietarul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în preluarea Quality Bu­s­iness Solutions, dar echipa a lucrat şi la alte deal-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO