Companii

Avocatul Mihai Mareş: Mulţi antreprenori locali ar putea avea schelete prin dulap

Avocatul Mihai Mareş: Mulţi antreprenori locali ar...

Autor: Cristi Moga

10.03.2014, 00:06 295
Avocatul Mihai Mareş, managing partner al casei de avocatură Mareş Dănilescu Mareş, consideră că „foarte puţini mari antreprenori români sunt supercuraţi“, iar pe fondul unei creşteri substanţiale a dosarelor de litigii, inclusiv în zona penal-economică, firma pe care o conduce a încheiat un parteneriat de conlucrare cu un avocat cu experienţă în domeniul penal - Petre Buneci.
 
„Majoritatea afacerilor mari din România făcute de antreprenori s-ar putea să aibă câte un schelet ascuns prin dulap. Domeniul IT este unul destul de curat, care s-a dez­vol­tat în special ca urmare a unor relaţii de natură privată, dar dacă vorbim despre energie, infrastructură sau agricultură intrăm într-un teritoriu în care deseori s-a creat un melanj între interesele private şi cele de stat din care puteau rezulta infracţiuni“, consideră Mihai Mareş, avocat care în perioada 2008 - 2010 a condus biroul din Bucureşti al firmei de avocatură spaniole Garrigues.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO