Companii

Avocatul Silviu Stoica de la Popovici Niţu & Asociaţii vine la ZF Top Tranzacţii

Silviu Stoica

Silviu Stoica

Autor: Ioana David

18.03.2015, 00:04 365

Silviu Stoica, avocat asociat în cadrul firmei de avocatură Popovici Niţu & Asociaţii, vine la ZF Top Tranzacţii, evenimentul dedicat pieţei de fuziuni şi achiziţii pe care ZF îl organizează pe 31 martie.

Silviu Stoica este unul dintre coordonatorii departa­mentului M&A din cadrul Popovici Niţu & Asociaţii, precum şi coor­donator al prac­ticii de con­curenţă şi antitrust. Stoica are experienţă în a asista fon­duri de private equity şi investitori strategici în legătură cu in­ves­tiţiile lor în Ro­mâ­nia.

Printre clienţii săi se află com­panii din industria oţe­lu­lui, tutu­nului, agro­business, IT&C, ser­vicii medicale şi farma, fiind implicat în tranzacţii derulate de Oresa Ventures, Innova şi Cargill.

Evenimentul ZF Top Tranzacţii care are loc pe 31 martie în Capitală, aduce la aceeaşi masă actorii din spatele celor mai mari deal-uri - vânzătorii, dar şi cei care au avut curajul să cumpere - consultanţii, avocaţii, managerii din industria de private equity dar şi antreprenori care se gândesc să facă acest pas.

Cu ocazia evenimentului, ZF lansează catalogul TOP TRANZACŢII, care prezintă cele mai mari deal-uri din 2014, dar şi din primele luni ale acestui an. Activitatea de fuziuni şi achiziţii a dat semne de revigorare în ultimul an, iar consultanţii vorbesc pe un  ton optimist despre 2015.

 

Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina: Forumul ZF de fuziuni şi achiziţii. Revine apetitul pentru M&A

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO