Companii

Avon vrea să vândă centrul de distribuţie din Chiajna: Vrem să optimizăm businessul

Avon vrea să vândă centrul de distribuţie din...

Autor: Roxana Rosu

10.06.2019, 11:06 244

Compania de vânzări directe Avon România vrea să vândă în acest an centrul de distribuţie deţinut în localitatea Chiajna în cadrul unui contract de tip sale & lease back, pentru a optimiza operaţiunile financiare, şi demarează procedura de selecţie a unui cumpărător pentru această proprietate.

„În ecosistemul internaţional Avon, operaţiunile din România sunt un model de bune practici, începând de la strategia de piaţă şi până la rezultatele operaţionale. Prin această decizie optimizăm business-ul pe plan local şi continuăm să consolidăm stratega globală OPEN UP, prin care ne propunem să nu blocăm resurse în mijloace fixe, ci să le îndreptăm spre o creştere accelerată. Singura diferenţă în urma vânzării platformei de distribuţie va fi proprietarul spaţiului în care ne desfăşurăm activitatea. Noi ne vom continua operaţiunile din Chiajna cu ajutorul echipei noastre formate din peste 350 de persoane care ne ajută să deservim întreaga comunitate de Reprezentanţi.”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager AVON SEE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO