Companii

Axa Trans Construct, firma deţinută de familia Vîrlan, a făcut afaceri de 73 mil. lei în 2019, plus 71%

Antreprenori locali

Axa Trans Construct, firma deţinută de familia Vîrlan,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.10.2020, 18:45 635

Printre proiectele la care a lucrat Axa Trans Construct se numără clinica de radioterapie Sanador, deschisă în 2018, magazinul Decathlon din Băneasa, ansamblul de locuinţe Poseidon Residence, mai multe magazine Mega Image şi Magazinul Universal Bucureşti.

Axa Trans Construct, o companie de construcţii deţinută de familia Vîrlan, a rapor­tat pentru 2019 o cifră de afa­ceri de 73 de milioane de lei, după un avans de 71% faţă de anul precedent, arată da­tele disponibile pe site-ul Minis­te­rului de Finanţe. Profitul ace­leiaşi firme aproape s-a dublat anul trecut, si­tuân­du-se la 3,9 milioane de lei, în vreme ce numărul de angajaţi a ajuns la 50.

Axa Trans Construct este deţinută, potrivit datelor de pe platforma de analiză a companiilor Confidas.ro, de Alin Ionuţ Vîrlan şi Robert George Vîrlan, cu pachete egale de acţiuni, şi a fost fondată în 2004. Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2019 şi de la începutul anului 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO