Companii

B.Braun, care construieşte lângă Timişoara o fabrică de soluţii perfuzabile de 120 mil. euro, a primit un ajutor de stat de 12 mil. euro pentru construirea fabricii: Construcţia va începe în toamnă, cu ceva decalaj faţă de termenul asumat, decalaj datorat pandemiei

Investiţia totală în proiectul dezvoltat la 13 kilometri de Timişoara este de circa 120 mil. euro, una dintre cele mai mari investiţii din România.

Investiţia totală în proiectul dezvoltat la 13 kilometri de Timişoara este de circa 120 mil. euro, una dintre cele mai mari investiţii din România.

Autor: Georgiana Mihalache

15.03.2021, 19:45 5622

♦ Proiectul de investiţii cuprinde două etape, cea care include clădirea administrativă, încheiată deja, şi construirea efectivă a fabricii ♦ „Construcţia va începe în toamnă, cu ceva decalaj faţă de termenul asumat, decalaj datorat pandemiei“, au transmis reprezentanţii B. Braun.

Germanii de la B.Braun, care derulează una dintre cele mai mari investiţii din România într-o fabrică de soluţii perfuzabile în comuna Sânandrei de lângă Timişoara, au cerut un ajutor de stat de 12,4 mil. euro pentru construirea fabricii, ultima fază a proiectului derulat de companie în România.

Investiţia totală este de 35,5 mil. euro, aşa cum arată în lista Ministerului de Finanţe cu cererile aprobate, iar solicitarea B. Braun de ajutor de stat a primit undă verde în august 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO