Companii

Balvanyos Resort va finaliza în 2022 un proiect de 9 mil. euro prin care vor fi extinse capacitatea de cazare şi suprafaţa centrului spa

Balvanyos Resort va finaliza în 2022 un proiect de 9...

Autor: Miruna Diaconu

21.12.2021, 00:07 8178

Balvanyos Resort din judeţul Covasna va finaliza la sfârşitul anului viitor un proiect de investiţii de circa 9 milioane prin care vor fi extinse capacitatea de cazare şi suprafaţa centrului spa. Proiectul a fost început în toamna acestui an şi până la finalul lui 2022 vor fi adăugate încă 50 de unităţi de cazare.

„Extinderea va fi destinată familiilor cu copii, cu locuri special amenajate pentru copii, parte din spa, loc de joacă, colţ de mic dejun, loc de supraveghere a copi­ilor. Noul proiect, un corp independent, totuşi legat cu un tunel de corpul central, va dubla suprafaţa destinată pentru activităţi spa-wellness şi va mări capacitatea de cazare de la 120 de unităţi de cazare la 170, adică 140 de camere duble şi 30 de apartamente, unele cu două dormitoare“, spune Lorand Szarvadi, managing director la Balvanyos.

Pentru anul acesta, antreprenorul estimează venituri de 8 mil. euro, o cifră de afaceri record, fiind cu 40% mai mare faţă de 2019, cel mai bun an al companiei. Pentru anul viitor, Lorand Szarvadi estimează venituri de 10 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO