Companii

Banca Transilvania a investit 3 milioane de euro pentru deschiderea Stup, un proiect dedicat susţinerii businessurilor antre­prenoriale

Autor: Miruna Diaconu

01.08.2022, 00:07 2430

♦ Spaţiul fizic al Stup, cu o suprafaţă de circa 2.500 metri pătraţi, se află pe Calea Şerban Vodă nr. 206-218 din Bucureşti.

Banca Transilvania a investit circa 3 mil. euro pentru proiectul Stup, un spaţiu atât fizic, cât şi virtual, dedicat susţinerii comunităţii antre­prenoriale. Investiţia a mers în lan­sarea proiectului, atât spaţiul fizic, cât şi platforma online, costurile operaţionale fiind separate, au declarat reprezentanţii Băncii Transilvania în cadrul evenimentului de lansare a proiectului Stup.

„Ne interesează foarte mult întregul, mai mult decât să mergem pe o cărare mai îngustă, nu neapărat să urmezi un sector sau să cauţi cele mai bune 50 de start-up-uri din România. Nouă ni se pare că trebuie ceva mai mult, ceva care să vină de la bază în sus, ori asta nu poţi să faci decât dacă iei ceva atât de incluziv, încât să nu excludă pe nimeni şi atunci nu poţi să vorbeşti nici de incubatoare, nici de huburi, nici de acceleratoare pentru că toate au nişte limitări. Ne-am gândit că dacă reuşim ceva care să ajute baza într-un anumit fel, în timp, treaba asta ar putea să conteze şi ar face o diferenţă. Aşa am ajuns Stup“, spune Tiberiu Moisă, directorul general adjunct IMM & MidCorporate BT.

Prin acest proiect, BT îşi propune să creeze infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizorii de servicii şi produse care să îi ajute la înfiinţarea, gestionarea sau managementul unei afaceri. Spaţiul fizic al Stup, cu o suprafaţă de circa 2.500 mp, se află pe Calea Şerban Vodă nr. 206-218 din Bucureşti.

Scopul acestui proiect este ca orice antreprenor, indiferent de ideea pe care o are sau sectorul din care face parte, să îşi găsească rezolvări la probleme sau nelămuriri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO