Companii

Banca Transilvania donează 1,4 milioane de lei pentru cumpărarea unor aparate de ventilaţie mecanică, echipamente şi materiale pentru spitale de stat

Banca Transilvania donează 1,4 milioane de lei pentru...

Autor: Roxana Rosu

17.03.2020, 15:04 4237

Banca Transilvania a anunţat marţi că donează 1,4 milioane de lei pentru cumpărarea unor aparate de ventilaţie mecanică, echipamente şi materiale pentru spitale de stat din România.

“Încercăm să facem tot ce ţine de noi pentru a susţine românii, aşa încât Banca Transilvania donează 1,4 milioane de lei pentru cumpărarea unor aparate de ventilaţie mecanică, echipamente şi materiale pentru spitale de stat din România. Ne alăturăm astfel efortului Asociaţiei Dăruieşte Viaţă şi medicilor de a ajuta cât mai mulţi oameni. Solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult în această perioadă“, a declarat Ömer Tetik, Director General BT.

Banca Transilvania, cea mai mare bancă de pe piaţa românească, a anunţat luni că va avea o atitudine proactivă şi îşi va susţine clienţii care au luat credite, în contextual coronavirus.

La rândul lui, Horia Ciorcilă, preşedintele Băncii Transilvania, spune că este în interesul tuturor ca economia României să fie susţinută de către stat, bănci şi de oricine o poate face.

Banca Transilvania a încheiat 2019 cu un profit net de 1,6 miliarde lei, în creştere cu 33%, în timp ce veniturile operaţionale s-au majorat cu 12,17%, la 4,03 miliarde lei, potrivit raportului financiar preliminar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO