Companii

Banca Transilvania finanţează peste 60.000 de medici şi businessuri medicale, jumătate din piaţa totală de profil

Banca Transilvania finanţează peste 60.000 de medici...

Autor: Georgiana Mihalache

22.11.2022, 18:18 140

Divizia pentru Medici, înfiinţată de Banca Transilvania în urmă cu 15 ani pentru a susţine dezvoltarea sistemului de sănătate priat din România, a ajuns la peste 60.000 de medici şi businessuri medicale care au lucrat până acum cu BT.

„Avem respect deosebit pentru medici şi pentru munca acestora. Finanţăm cabinete, clinici, spitale private, echipamente, suntem partenerul ideilor de business. Sănătatea este un sector-cheie pentru România, iar investiţiile în acest domeniu contribuie la micşorarea decalajului ţării noastre faţă de Vest”, a spus Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Clienţii sunt spitale, clinici, cabinete medicale individuale, SRL-uri, PFA-uri, laboratoare de tehnică dentară, dar şi furnizori de echipamente medicale.

Finanţările au vizat dezvoltarea proiectelor medicilor, deschiderea de cabinete medicale, achiziţionarea de echipamente, participarea la congrese. Prin Divizia pentru Medici, specialiştii din domeniul sanitar pot primi inclusiv consultanţă în contabilitate, autorizări, legislaţie, telemedicină.

În total, opt sedii ale Băncii Transilvania din marile oraşe universitare sunt la dispoziţia medicilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO