Companii

Băncile se pregătesc pentru o mare schimbare. David Canta, Commons: Vom vedea bănci care vor închiria mai puţine birouri pentru sediul central, pentru a redistribui angajaţi în huburi de coworking

În momentul de faţă, Commons are două spaţii în Bucureşti, unu în zona Unirii şi unu în apropiere de Piaţa Romană, în clădirea The Hub Office.

În momentul de faţă, Commons are două spaţii în Bucureşti, unu în zona Unirii şi unu în apropiere de Piaţa Romană, în clădirea The Hub Office.

Autor: Bogdan Alecu

04.12.2018, 21:20 1187

Companiile de co-working au închiriat în primul semestru suprafeţe record în Bu­cu­reşti, de 16.800 mp, iar cererea venită din acest segment este deja de două ori mai ma­re decât pentru întreg anul 2017, cele mai ac­ti­ve com­panii fiind Mindspace (12.000 mp) şi Spaces (3.000 mp), potrivit unui stu­diu al companiei de consultanţă imobiliară Col­liers. De asemenea, pe piaţă au mai in­trat şi jucători mai mici precum Commons.

În opinia consultanţilor, astfel de tran­zac­ţii vor continua să apară în contextul în care România urmează tendinţa globală.

Dacă se iau în calcul contractele sem­nate până în luna octombrie, atunci valoarea totală contractată de companii de co-working este de 30.000 mp, potrivit datelor com­paniei de consul­tanţă imobiliară JLL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO