Companii

Băneasa Developments, compania care operează mallul Băneasa, a avut marjă de profit de 35% în 2017

Băneasa Developments, compania care operează mallul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.04.2018, 00:07 733

Băneasa Developments, compania care operează centrul comercial Băneasa Shopping City din zona de nord a Bucureştiului, şi-a majorat profitul cu 12% în 2017, ajungând la un rezultat net de peste 80 de milioane de lei.

Cifra de afaceri a companiei s-a situat la 232,6 milioane de lei, în creştere cu cinci procente faţă de anul anterior. Astfel, marja de profit s-a situat la 35%, continuând trendul de creştere început în 2014.

Este cel mai mare profit dar şi cea mai mare cifră de afaceri pe care compania le-a înregistrat în ultimii nouă ani. Veniturile companiei Băneasa Developments repre­zin­tă valoarea chiriilor plătite de retailerii din zona co­mercială Băneasa, care cuprinde atât mallul, cât şi galeria comercială Feeria.

Potrivit datelor de la Registrul Comer­ţului, Băneasa Developments este controlată integral de Spesso Trading Limited, o companie din Cipru. Indirect, mallul Băneasa este controlat de Radu Dimofte şi Puiu Popoviciu.

În 2016, Băneasa Shopping City s-a clasat pe primul loc în topul celor mai mari centre comerciale ca valoare a veniturilor obţinute din chirii. Printre chiriaşii proiectului se numără Peek & Cloppenburg, Collective, Chopard şi Massimo Dutti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO