Companii

Barrier, producătorul de ferestre din Bacău, vrea 4 francize noi în străinătate până la finalul anului

Antreprenori locali

Barrier, producătorul de ferestre din Bacău, vrea 4...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.04.2022, 07:00 228

Producătorul de tâmplărie Barrier din Bacău vrea să deschidă 12 francize noi în 2022, dintre care opt în România şi patru în străinătate.

„Pentru anul 2022, ne-am bugetat o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro pe fondul punerii în funcţiune a unei noi capacităţi de producţie şi al deschiderii de noi showroomuri în sistem franciză. Pentru noi, anul 2022 va fi unul al dezvoltării, al investiţiilor, va reprezenta un salt care pregăteşte, de fapt, compania pentru următorii 20 de ani ai activităţii sale“, spune Adrian Gârmacea, antreprenorul care deţine compania.

Barrier are aproximativ 50 de francize care func­ţio­nează atât în România, cât şi în străinătate. Cea mai re­centă deschidere peste graniţe a avut loc în 2021, la Debrecen, în Ungaria.

Anterior, în martie 2020, com­pa­nia deschisese francize şi în Elveţia şi Belgia.

Barrier a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 23 de milioane de euro, în creştere cu circa 10% faţă de anul pre­cedent, şi cu o marjă de profit de 7%. În ceea ce pri­veşte personalul, numărul de angajaţi a ajuns la 400.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO