Companii

BAT caută 100 de oameni pentru centrul de servicii din Capitală

BAT caută 100 de oameni pentru centrul de servicii din...

Autor: Adelina Mihai

09.01.2015, 00:07 2494

Producătorul de ţigarete British American To­bacco (BAT) va angaja 100 de persoane pe parcursul acestui an în centrul de shared services din Capitală, unde a ajuns deja la 430 de salariaţi din 2008 până în prezent.

„Profilul căutat este acela de absolvent de studii economice, de preferat cu experienţă în domeniul financiar, cunoscător a cel puţin o limbă străină (engleza este obligatorie) şi are cunoştinte ERP“, a spus Adrian Popa, Corporate & Regulatory Af­fairs Director în cadrul British Ame­rican Tobacco România.

Angajaţii care lucrează în acest centru de externalizare desfăşoară activităţi în domeniul operaţiunilor tran­zacţionale, financiar-contabile, bancare, de trezorerie, contabilitate clienţi şi furnizori, suport clienţi, raportare financiară şi recrutare.

Salariul unui absolvent care se angajează într-un centru de servicii porneşte de la 1.400-1.500 de lei net pe lună, potrivit datelor din piaţa de recrutare. În industria locală a serviciilor de externalizare lucrează 60.000 de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO