Companii

BAT, companie cu peste 3.000 de angajaţi în România, a contribuit în ultimii 25 de ani cu 24 miliarde euro la bugetul statului. ”Din 1996 am investit peste 500 de milioane de euro în dezvoltarea centrului de producţie”

BAT, companie cu peste 3.000 de angajaţi în România, a...

Autor: Roxana Rosu

02.06.2022, 11:07 147

BAT, companie cu o cotă de 50% pe piaţa tutunului din România, a generat un impact de peste 125 de miliarde de euro în economie în cei 25 de ani de prezenţă pe piaţa locală, din această sumă, circa 24 de miliarde de euro, fiind contribuţia directă la bugetul statului sub formă de taxe, accize, salarii şi alte taxe locale, a anunţat joi compania.

Fabrica BAT din Ploieşti exportă circa 60% din producţi.

”Din 1996, când prima cărămidă a fost aşezată pentru construcţia fabricii noastre de la Ploieşti, am investit peste 500 de milioane de euro în dezvoltarea unuia dintre cele mai mari şi avansate centre de producţie ale grupului din întreaga lume. Din 2018, fabrica din România este unul dintre principalii furnizori de consumabile pentru glo, produsul nostru cu risc redus, ceea ce demonstrează angajamentul nostru pentru construirea unui viitor mai bun prin reducerea impactului afacerii noastre asupra sănătăţii”, a spus Fred Monteiro, Directorul Ariei Europa Centrală şi de Sud din cadrul BAT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO