Companii

Bătălia pe servicii se încinge: Wizz Tours atacă segmentul de vacanţe cu transport şi cazare incluse

Bătălia pe servicii se încinge: Wizz Tours atacă...

Autor: Mirabela Tiron

27.04.2016, 11:52 3754

Compania aeriană Wizz Air  vrea să atragă clienţi şi pentru pachetele complete de călătorie, cu transport dar şi cazare inclusă, oferind astfel de vacanţe în peste 130 de destinaţii, cu reduceri între 10% şi 15%. „Pachetele de călătorie Wizz Tours pot fi achiziţionate online. Călătorii aleg destinaţia şi perioada, iar apoi, în funcţie de datele pentru care au optat primesc o listă variată de hoteluri. Odată alese hotelul şi tipul de camere se trece la secţiunea dedicată detaliilor de zbor, cum ar fi bagajele, serviciile de îmbarcare prioritară, asigurarea de călătorie şi altele. Totul poate dura doar câteva minute”, potrivit oficialilor companiei.

Wizz Air Group a relansat şi îmbunătăţit platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, care acţionează acum ca tour operator, concurând practic cu touroperatorii din offline. Cei aflaţi în căutarea unei vacanţe pot economisi timp şi bani rezervând online bilete de avion şi cazare pentru sejururi sau city break-uri în orice destinaţie, au mai transmis reprezentanţii companiei.

Cum arată noile uniforme ale Tarom, semnate Cătălin Botezatu. Galerie FOTO

Cele mai ieftine locuri de vis unde puteţi călători. Destinaţii impresionante, la preţ redus! Galerie FOTO

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ. Galerie FOTO

Wizz Tours este disponibil exclusiv online şi oferă acces la peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinaţii. „Tariful pentru pachetul compus din transport şi cazare este cu 10-15% în medie mai scăzut decât dacă s-ar opta separat pentru biletul de avion şi rezervarea la hotelul ales. Totodată, doritorii îşi pot personaliza călătoria prin serviciile binecunoscute de la Wizz Air, fie că este vorba de transfer la sau de la aeroport sau de alte opţiuni de confort sau optimizare a costului”, spune Janos Barits, Managing Director Wizz Tours. Pachetele de vacanţă sunt disponibile pentru orice perioadă. Un pachet de şapte nopţi pentru două persoane în  Larnaca începe de la 1.500 de lei, un city break la Roma de la 850 de RON, un city break la Barcelona de la 1.500 de lei, o vacanţă de vară la Malta de la 1.900 de lei, potrivit oficialilor Wizz Air.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO