Companii

Batonash, un brand de batoane nutritive produse în Iaşi, a ajuns în 25 de băcănii în mai puţin de un an şi ţinteşte piaţa externă. Germania şi Finlanda, primele ţări pe listă. În 2020, Batonash a adus vânzări de 75.000 de lei, acesta fiind primul an de activitate a businessului în România

Liza Mămăligă spune că se află în continuare în căutare de parteneri în România, scopul fiind să ducă Batonash în cât mai multe cafenele.

Liza Mămăligă spune că se află în continuare în căutare de parteneri în România, scopul fiind să ducă Batonash în cât mai multe cafenele.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.01.2021, 20:20 279

Liza Mămăligă, o antreprenoare care a început în 2020 să producă batoane nutritive într-o fabrică din Iaşi, a ajuns în 25 de băcănii şi cafenele din ţară şi în şapte magazine online în mai puţin de un an de activitate.

„În 2020 am avut vânzări de 75.000 de lei, acesta fiind pentru noi primul an în care am vândut batoanele nutritive Batonash în România. Practic, noi am fost fără activitate în perioada aprilie-iulie. A fost un an mai dificil decât ne-am aşteptat din punctul de vedere al vânzărilor, dar am reuşit să găsim parteneri în mai multe oraşe din ţară. În prezent, colaborăm cu băcănii, carmangerii, brutării artizanale din Bucureşti, Iaşi, Braşov, Cluj, Sibiu şi Constanţa“, spune Liza Mămăligă.

Următorul pas pentru dezvoltarea businessului Bato­nash este depăşirea graniţelor României. Antrepre­noarea are în vedere exporturile către Germania şi Finlanda.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO