Companii

Belgianul care dezvoltă birourile Unirii View: Transportul în comun schimbă rutele corporatiştilor

Belgianul care dezvoltă birourile Unirii View: Transportul în comun schimbă rutele corporatiştilor

Yves Weerts proiectul de birouri Unirii View: Este dificil de cunoscut în câte apartamente de pe Unirii sunt birouri. Ştim că sunt multe şi că multe firme de avocatură au astfel de sedii, dar este total diferit să lucrezi într-o clădire de birouri în comparaţie cu un apartmament şi în plus plătesc mai puţin.

Autor: Bogdan Alecu

20.01.2017, 07:00 1638

Clădirea de birouri este construită de Bog’Art, firma lui Raul Doicescu, care a ridicat şi birourile Bucharest One dezvoltate de Ioannis Papalekas.

Yves Weerts, belgianul care a dezvoltat Deva Logistic Center pe care l-a vândut în 2015 cehilor de la CTP, construieşte clădirea de birouri Unirii View de 18.000 mp închiriabili amplasată aproape de Piaţa Unirii, pe b-dul Corneliu Coposu.

În aceeaşi perioadă, tot în zona Unirii au demarat proiecte de birouri şi cei de la Vastint, care construiesc Timpuri Noi Square, dar şi grecii de la Day Group, cu Day Tower, o clădire de birouri care este construită în imediata apropiere a Tribunalului Bucureşti, pe B-dul Unirii.

„Cele trei proiecte au demarat în aceeaşi perioadă, dar nu am discutat între noi. Au început pentru că dacă ai un proiect, acum este momentul să-l începi deoarece există cerere şi creştere econo­mică. Spre exem­plu, la staţia de metrou Unirii sunt peste 500.000 de oa­meni în fiecare zi şi este sin­gu­rul punct că­tre care există co­ne­xiuni di­recte cu toate sec­toa­rele Bu­cu­reş­tiului, şi în plus mulţi din exe­cutivi au aparta­mente în zona Unirii sau a­proa­pe de par­cul Tine­re­tului“, a subliniat Weerts.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - marţi, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri:
Azi:
Diferență:
Ieri: