Companii

Beltrame: În iunie pornim producţia de fier-beton la Târgovişte dacă nu apar alte probleme

Beltrame: În iunie pornim producţia de fier-beton la...

Autor: Bogdan Alecu

07.03.2022, 17:30 812

Italienii de la Beltrame, care deţin combinatul de la Călăraşi, se pregătesc să pună în funcţiune COS Târgovişte pentru a livra pe piaţa internă fier-beton pentru construcţii şi a pune capăt dependenţei pieţei de importuri.

România nu are un producător local de oţel-beton şi sârmă laminată, iar aceste două elemente sunt „coloana vertebrală“ a dezvoltării, de la străzi, spitale, autostrăzi, infrastructură, spitale, iar industria locală a construcţiilor se aşteaptă la noi scumpiri ale oţelului pe fondul războiului din Ucraina, ţară care era un furnizor important pentru firmele din România.

Italienii de la Beltrame, producător de bare de oţel şi alte oţeluri speciale, care în România este şi acţionarul combinatului Donalam Călăraşi intenţionează să demareze în următoarele luni producţia la Combinatul de Oţeluri Speciale (COS) Târgovişte, unde vor să producă oţel-beton şi sârmă laminată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO