Companii

Benzina şi motorina se scumpesc din nou în câteva zile

 Benzina şi motorina se scumpesc din nou în câteva zile

Autor: Simona Simionescu - Gândul

23.02.2011, 20:51 43

Urmează încă o scumpire a carburanţilor la pompele OMV Petrom,peste câteva zile. Vestea scumpirii a fost dată miercuri deoficialii companiei. Ei nu au făcut însă vreo referire ladimensiunea majorării. De data aceasta, şoferii români vor plătimai mult din cauza conflictelor din nordul Africii şi din OrientulMijlociu.

Între timp, premierul Emil Boc continuă lupta cu creştereapreţurilor carburanţilor. El a cerut Consiliului Concurenţei sărefacă analiza asupra pieţei carburanţilor, nemulţumit că primeştedoar date generale, au declarat surse oficiale citate deMediafax.

Este oficial: urmează încă o scumpire a carburanţilor la pompeleOMV Petrom, peste câteva zile. Asta după ce, în urmă cu doar osăptămână, compania a majorat litrul de motorină cu şapte bani,până la 5,45 lei - sortimentul cel mai scump.
De data aceasta, şoferii români vor plăti mai mult din cauzaconflictelor din nordul Africii şi din Orientul Mijlociu, care aufăcut ca preţul ţiţeiului pe plan mondial să ajungă la unnivel-record. citiţi mai mult despre scumpirea benzinei şi motorinei pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO