Companii

Bilka din Braşov continuă galopul şi vrea afaceri de 750 mil. lei în 2020: Intenţionăm să creştem numărul ţărilor în care ajung produsele Bilka. În 2019, vânzările la export au ajuns la 14 mil. euro, iar pentru finalul lui 2020 Horaţiu Ţepeş şi-a propus creşterea cu 50% a vânzărilor în străinătate

Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka Steel: Mai avem multe construcţii de acoperit până să ajungem la nivelul ţărilor din Europa.

Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka Steel: Mai avem multe construcţii de acoperit până să ajungem la nivelul ţărilor din Europa.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.01.2020, 18:00 404

Bilka Steel, producătorul de acoperişuri din Braşov deţinut de Horaţiu Ţepeş, a ajuns la o cifră de afaceri de 655 mil. lei (138 mil. euro), după o creştere de 31% în 2019. Ţinta antrepre­norului este acum depăşirea pragului de 750 mil. lei în 2020.

„Cea mai mare provocare pentru noi este să ne menţinem ritmul de creştere pe divizia de rezidenţial, care în acest moment a ajuns la maturitate. În acelaşi timp, vrem să dezvoltăm divizia de industrial şi să ne uităm spre domenii conexe domeniului nostru de activitate care pot contribui la creşterea şi dezvoltarea companiei şi a portofoliului de produse. Căutăm constant noi mijloace de dezvoltare“, a spus pentru ZF Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka Steel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO