Companii

Biofarm inaugurează a doua fabrică de medicamente din Bucureşti, în urma unei investiţii de peste 35 milioane de euro

Biofarm inaugurează a doua fabrică de medicamente din...

Autor: Roxana Rosu

02.11.2021, 14:12 1593

Producătorul de medicamente Biofarm Bucureşti a inaugurat o unitate de producţie, în urma unei investiţii de peste 35 milioane de euro, noua fabrică având un flux de trei ori mai mare decât cea existentă.

Noua unitate de producţie, situată aproape de Autostrada Soarelui, va avea patru fluxuri de producţie – comprimate/comprimate filmate/drajeuri, capsule moi, soluţii şi siropuri. Compania are o fabrică şi în zona Timpuri Noi. 

“Noua unitate de producţie este una dintre cele mai importante investiţii din industria farmaceutică a ultimilor 30 de ani, fiind rezultatul unui plan de investiţii sustenabil. Pe o piaţă foarte competitivă suntem unul dintre cei mai importanţi producători locali, iar finalizarea acestei unităţi ne va oferi posibilitatea de creştere a capacităţii de producţie, dar şi de cercetare şi dezvoltare. Inaugurarea uneia dintre cele mai moderne fabrici de medicamente din România este startul nostru de a ne pregăti pentru următorii 100 de ani şi de a continua să ducem mai departe misiunea începută în 1921, de a acţiona mereu spre binele oamenilor”, a declarat Cătălin Vicol, director general Biofarm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO