Companii

Bios Plant Distribution, unul dintre furnizorii Ameropa, a ajuns la 10 milioane de euro

Bios Plant Distribution, unul dintre furnizorii Ameropa,...

Autor: Roana Rotaru

27.07.2016, 00:05 1416

Bios Plant Distribution, companie cu activităţi în comerţul cu cereale şi distribuţia de materii prime agricole, a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 18% în 2015 faţă de anul precedent, ajungând la vânzări totale de 44,4 milioane de lei (10 milioane de euro).

Businessul controlat de femeia de afaceri Claudia Vlă­descu a avut anul trecut un profit net de 0,34 milioane de lei (circa 80.000 de euro), rezultate obţinute cu 15 angajaţi, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. 

„Creşterea a fost determinată în mod special de orientarea spre comerţul cu cereale. A fost o schimbare de tactică faţă de anii precedenţi şi o mai bună adaptare la piaţă. Bios Plant Distribution nu este exportator direct. Principalul nostru client şi colaborator pe această linie este compania cu acţionariat elveţian Ameropa Grains. În acest moment mărfurile agricole tranzacţionate de Bios Plant Distribution pentru export reprezintă 70% din cifra noastră de afaceri“, a declarat pentru ZF Claudia Vlădescu, administratorul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO