Companii

Biriş Goran SPARL şi Connect PRO lansează un parteneriat pentru a oferi consultanţă pe zona de protecţia datelor cu caracter personal

Biriş Goran SPARL şi Connect PRO  lansează un...

Autor: Roxana Rosu

21.02.2018, 11:19 270

Casa de avocatură Biriş Goran a încheiat un parteneriat strategic cu Connect PRO, o nouă firma de consultanţă managerială, pentru a acorda consiliere integrată companiilor care doresc să între în procesul de aliniere la noile cerinţe europene cu privire la protecţia datelor cu caracter personal.

"Aşa cum se prezintă, noile cerinţe cu privire la protecţia datelor cu caracter personal au implicaţii multiple în modul în care vom face afaceri după data de 25 mai 2018. Alinierea la GDPR nu înseamnă doar câteva ajustări în politicile şi procedurile interne sau achiziţionarea unui nou tip de software de criptare. E mult mai mult de atât şi va trebui tratată cu aceleaşi instrumente manageriale ca restul problematicii companiilor”,  declară Gelu Goran, Partener Biriş Goran SPARL.

 Prin consultanţa integrată, atât avocaţi şi specialişti în tehnologie, cât şi experţi în resurse umane, marketing şi vânzări, managementul performanţei şi corporate affairs, vor contribui la executarea unui act de evaluare şi consultare 3D al afacerii clientilor. 

"Alinierea la cerinţele GDPR va pune manageriii şi proprietarii de afaceri în faţa unor decizii multiple, complexe şi semnificative. Consultanţa integrată pe tema protecţiei datelor cu caracter personal este răspunsul complex pe care îl propunem la această problematica complexă. Plus conştientizarea faptului că toate funcţiunile unui business trebuie să coopereze, având expunere şi responsabilitate în acest sens. Nu mai este doar o problema a departamentului juridic sau al avocatului extern al companiei, este o problema a întregii companii ca angrenaj care funcţionează la unison şi va trebui să se schimbe la fel." este opinia Aureliei Dinu, Managing Director al firmei de consultanţă Connect PRO.

Casa de avocatură Biriş Goran a fost înfiinţată în anul 2006, iar Connect PRO în 2018

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO