Companii

Biroul de arhitectură Cumulus amenajează pavilionul României la expoziţia Expo Dubai 2020, bugetul fiind de 3,6 mil. dolari

Biroul de arhitectură Cumulus amenajează pavilionul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.11.2019, 00:05 201

Pavilionul României se va desfăşura pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi într-un spaţiu public central.

Biroul de arhitectură Cumulus are la dispoziţie un buget de 3,6 milioane de dolari pentru a amenaja pavilionul care va reprezenta România la evenimentul Expo Dubai 2020, o expoziţie mondială care va aduce laolaltă aproape 200 de ţări, scrie revista săptămânală Business Magazin. Elementul central care va sta la baza pavilionului va fi apa, ca brand de ţară.

Tema aleasă de Cumulus pentru Expo Dubai 2020 poartă numele de „Noua natură“ şi vizează revizuirea atenţiei pe care lumea o acordă resurselor în general – şi a celor de apă în special – şi relaţiei cu natura.

„Pavilionul se aşază pe o oglindă de apă, anunţând elementul natural princi­pal ce va fi regăsit în interior“, explică Eliza Yokina, senior partner al biroului de arhitectură Cumulus şi unul dintre au­torii proiectului, alături de Adrian Soare şi Andrei Cumpănăşoiu. Echipa îi reuneşte şi pe Otilia Mihalache-Fiastru, în rolul de graphic designer, şi Teodor Frolu, curator.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO