Black Friday 2017. eMAG şi-a depăşit aşteptările şi a vândut până acum produse de 360 de milioane de lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 nov 2017 Ziarul Financiar

În oferta de reduceri de Black Friday 2017, eMAG a introdus şi iPhone 7 şi a fost printre primele produse ce s-au epuizat imediat, la fe şi în cazul telefoanelor S7 sau S8 Plus. Acestea sunt doar câteva dintre exemple din produsele vândute de retailer. Până la acestă oră, eMAG a vândut 1,14 milioane produse în valoare de aproape 360 milioane lei.

Vanzari totale: 360 milioane lei, 1,14 milioane produse

Marketplace: 65 milioane lei (aproape dublu fata de anul trecut) si 285.000 de produse.

 

 

Black Friday 2017 pe mobil:

68,5% din vizite au venit de pe dispozitive mobile – 5,6 milioane vizite

55% din comenzi au venit de pe mobil

11 minute timpul mediu petrecut pe site

De asemenea, încrederea în plata cu cardul a atins un vârf istoric, plăţile cu cardul depăşind pragul important de 30% în Black Friday, ceea ce arată şi un comportament mai informat al clienţilor – aceştia au fost interesaţi să îşi eficientizeze timpul de comandă. Timpul foarte scurt în care unii clienţi au comandat, de ordinul secundelor, a fost realizat prin aplicaţia eMAG şi a fost accelerat de salvarea datelor de card în contul personal.

 

Black Friday 2017 plăţi cu cardul:

30,7% din comenzi au fost plătite online cu un card bancar

În ediţia 2016 procentul plaţilor card a fost de 26%

 

„Este anul mobilului, peste 68% din traficul zilei de Black Friday 2017 a venit de pe mobil şi asta arată că „mobile shoppingul” este cel mai simplu mod de a comanda un produs sau un serviciu,” a declarat Tudor Manea, director general eMAG.

 

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
produse
, emag
, black friday
, asteptari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide