Companii

Blue Air măreşte numărul zborurilor spre Italia şi Belgia în orarul de iarnă

Blue Air măreşte numărul zborurilor spre Italia şi...

Autor: Mirabela Tiron

03.06.2013, 16:09 1592

Blue Air a anunţat astăzi orarul de iarnă  (27 octombrie-29 martie) pentru cursele operate spre cele 27 de destinaţii europene din Bucureşti, Bacău şi Sibiu, potrivit oficialilor companiei aeriene low-cost. Biletele de avion sunt disponibile la preţuri începând de la 19,9 euro pe segment de zbor.

„(...) Am mărit numărul frecvenţelor  de zbor pentru Roma, Bruxelles, Catania şi Napoli, comparativ cu aceeaşi perioadă 2012-2013”, a declarat Gheorghe Răcaru, director general al Blue Air, fără a preciza câte zboruri au fost introduse.

Blue Air, fondată de omul de afaceri Nelu Iordache, aflat în prezent în arest, a fost vândută cu 30 mil. euro către o firmă recent înfiinţată, Airline Management Solutions, deţinută de patru români, dintre care doi foşti angajaţi ai Blue Air. Tranzacţia include doar brandul, platforma de vânzare şi biletele plătite de clienţi în avans, nu şi flota de avioane. 

Compania a fost scoasă la vân­zare de către Casa de Insolvenţă Transil­va­nia pentru a recupera o parte din datoriile Romstrade, compania prin care Nelu Ior­dache controlează Blue Air şi care a intrat în insolvenţă în decembrie anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO