Companii

Blue Air suplimentează în iunie zborurile către 21 de destinaţii. Oana Petrescu, CEO: Ne bucurăm să reluam treptat zborurile

Blue Air suplimentează în iunie zborurile către 21 de...

Autor: Cristina Bellu

08.06.2020, 15:59 719

Blue Air anunţă că a introdus şi a activat zboruri suplimentare în luna iunie, către 21 de destinaţii din 11 ţări, ca urmare a volumului mare de cereri de călătorie înregistrate de companie.

„Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noştri şi să reluam treptat zborurile. După 10 saptămâni la sol şi în somaj tehnic, eu, alături de colegii mei piloţi şi insoţitori de zbor şi de întreaga echipă Blue Air, suntem entuziasmaţi să ne reluam treptat activitatea, chiar dacă la un nivel foarte scăzut”, transmite Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Astfel, zborurile active disponibile pentru rezervare sunt de la/ spre Bucureşti Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florenţa, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iaşi.

Din/ spre Bacau: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino.

Din/ spre Cluj Napoca: Bucureşti Otopeni, Dublin.

Din/ spre Sibiu: Stuttgart.

Până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinaţie şi restricţiile de mobilitate stabilite de autorităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO