Companii

Blue Air turează motoarele şi speră la o creştere cu 25% a afacerilor în 2016. Compania are în plan cumpărarea a nouă aeronave în leasing financiar. Flota va ajunge la 25 de avioane până la finalul anului

Gheorghe Răcaru, directorul general al  Blue Air: Dezvoltăm bazele interne şi externe ale companiei. Vom aloca două avioane pe aeroportul din Iaşi, trei avioane pentru Bacău, trei la Torino şi două la Larnaca.

Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air: Dezvoltăm bazele interne şi externe ale companiei. Vom aloca două avioane pe aeroportul din Iaşi, trei avioane pentru Bacău, trei la Torino şi două la Larnaca.

Autor: Mirabela Tiron

23.03.2016, 21:00 995

Gheorghe Răcaru, directorul general al companiei aeriene low-cost Blue Air, spune că pentru acest an a bugetat o creştere a cifrei de afaceri cu 25% faţă de anul anterior pe fondul dezvoltării operaţiunilor de pe bazele interne şi externe. O creştere cu acelaşi pro­cent este estimată şi pentru traficul de pasageri.

„Dezvoltăm bazele interne şi externe ale companiei. Vom aloca două avioane pe aeroportul din Iaşi, trei avioane pentru Bacău, trei la Torino şi două la Larnaca“, a declarat Gheorghe Răcaru pentru ZF.

„Avem curse noi în acest an, estimăm şi o creştere substanţială a traficului de pasageri“, a spus el. Anul trecut, com­pania a transportat 2 milioane de pasageri, fiind al doilea cel mai mare transportator low-cost de pe piaţa locală, după low-costul Wizz Air, care a avut un trafic de 4,5 milioane de pasageri. Cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 200 de milioane de euro, potrivit oficialului Blue Air, faţă de 140 de milioane de euro în anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO