Companii

Blue Air va zbura de la Timişoara la Constanţa din vara anului viitor

Zborurile vor fi operate de Blue Air vineri şi duminică.

Zborurile vor fi operate de Blue Air vineri şi duminică.

Autor: Mirabela Tiron

17.10.2016, 00:06 791
Compania aeriană Blue Air va lega aeroportul din Timişoara de Constanţa din 16 iunie anul viitor, zborurile urmând să fie operate doar în timpul sezonului estival, respectiv până la final de septembrie. Cursele vor asigura legătura pe cale aeriană între Banat şi Dobrogea, în condiţiile în care la nivel de infrastructură rutieră mai sunt cel puţin cinci ani de aşteptare până ce o austostradă să lege Timişoara de Constanţa. Drumul cu maşina este parcurs în prezent în zece ore, iar o călătorie cu trenul durează mai mult.
 
„După mai bine de 20 de ani, bănăţenii vor avea din nou ca opţiuni de vacanţă staţiuni din România situate la Marea Neagră, la care pot ajunge cu zboruri directe din Timişoara în mai puţin de o oră şi jumătate. Astfel, pe lângă staţiuni de vacanţă din Turcia, Grecia, Spania sau Italia, turiştii din vestul ţării pot opta pentru locuri minunate de vacanţă situate în vecinătatea Deltei Dunării sau Mării Negre”, a declarat Daniel Idolu, directorul aeroportului Timişoara.
 
Zborurile vor fi operate de Blue Air vineri şi duminică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO