Companii

BM. 100 cei mai admiraţi CEO. „Alex Ferguson este modelul meu în viaţă, şi asta pentru că a avut rezultate ciclice cu echipe diferite”

BM. 100 cei mai admiraţi CEO. „Alex Ferguson este...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

24.10.2017, 00:04 137

Business MAGAZIN va lansa săptămâna aceasta în cadrul galei CEO Awards catalogul 100 cei mai admiraţi CEO, ajuns anul acesta la a opta ediţie.

Şi în 2017 catalogul aduce deopotrivă noutăţi, dar şi constante, confirmând o dată în plus că imaginea unui lider nu este un dat, ci este influenţată de o sumedenie de factori, plecând de la excelenţa în afaceri, rolul pe care o companie îl are în societate până la cât de cunoscut şi comunicativ este un manager sau antreprenor.

„Am spus de multe ori că Alex Ferguson este modelul meu în viaţă, şi asta pentru că a avut rezultate ciclice cu echipe diferite. Într-un fel sau altul, eu am schimbat mai multe echipe – a fost modelul. Sper să îl şi întâlnesc”, a declarat în cadrul galei CEO Awards organizată de Business MAGAZIN Dragoş Dinu, CEO al Ţiriac Holdings. El se referea la Alex Ferguson, care a fost antrenorul Manchester United pentru 30 de ani.

Dragoş Dinu deţine din 2014 funcţia de CEO al Ţiriac Holdings, fiind responsabil de activitatea a peste 15 firme cu activităţi în domenii variate, de la auto şi imobiliar până la servicii financiare, property management sau energie. Ţiriac Holdings a avut anul trecut afaceri cumulate de circa 500 de milioane de euro şi 2.400 de angajaţi. De formaţie inginer mecanic, Dinu este unul dintre vârfurile generaţiei sale, ajungând, la 35 de ani, CEO al A&D Pharma.

Business MAGAZIN va lansa săptămâna viitoare, în cadrul galei CEO Awards, catalogul 100 cei mai admiraţi CEO, ajuns anul acesta la a opta ediţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO