Companii

Bog’Art a demarat construcţia birourilor J8 Office Park de la Jiului. Bog’Art mai construieşte în prezent şi birourile U Center ale Forte Partners de la Tineretului

Bog’Art a demarat construcţia birourilor J8 Office...

Autor: Bogdan Alecu

18.03.2020, 18:35 1523

Bog’Art, cea mai mare firmă de construcţii de pe piaţa locală după datele din 2018, a demarat construcţia birourilor J8 Office Park din proximitatea staţiei de metrou Jiului din Bucureşti, potrivit companiei.

„Am început lucrările de cons­truc­ţie (la J8 Office Park – n.red.)“, a spus So­rin Greu, directorul general al Bog’Art.

Construcţia proiectului de birouri de la Jiului a demarat în contextul în care Portland Trust, dezvoltatorul, a semnat în luna octombrie a anului trecut un contract de preînchiriere pentru 30.000 mp de birouri cu Ubisoft România, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri video la nivel mondial, cunoscut pen­tru titluri precum Assassin’s Creed sau Ghost Recon.

Proiectul de birouri are în total 46.000 mp GLA spaţii de birouri închiria­bile, împărţite în două clădiri, cu 3.000 mp per etaj şi 700 de locuri de parcare. Compania de construcţii deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu, este specializată în proiecte de birouri, având în portofoliu şi proiecte precum partea a doua a primei faze din proiectul Timpuri Noi Square sau Expo Business Park – acestea din urmă tot din portofoliul Portland Trust, ca şi J8 Office Park.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO