Companii

Bogdan şi Cristian Giurgescu deschid cel de-al doilea magazin de bricolaj sub brandul Total la Bacău după o investiţie de circa 1 milion de euro. Până la finalul anului 2021, cei doi fraţi vor să meargă cu încă trei centre logistice şi magazine în Constanţa, Timişoara şi Craiova

Compania are o reţea de distribuţie în peste 2.000 de magazine la nivel naţional şi o echipă de 20 de agenţi şi directori regionali de vânzări.

Compania are o reţea de distribuţie în peste 2.000 de magazine la nivel naţional şi o echipă de 20 de agenţi şi directori regionali de vânzări.

Autor: Miruna Diaconu

20.11.2020, 13:00 826

Bogdan şi Cristian Giurgescu, doi fraţi care au pus bazele unei afaceri de scule, unelte şi produse de uz gospodăresc în urmă cu 13 ani, deschid la Bacău un al doilea magazin de bricolaj sub brandul Total. Investiţia în acest magazin i-a ajuns ce pe doi antreprenori circa un milion de euro.

„Bacăul este un punct strategic pentru noi, am luat un teren de 5.000 mp, o hală de 1.000 mp, am construit acolo, din care 500 mp showroom şi 500 mp spaţiu de depozitare şi logistică pentru clienţii business to business. Showroomul va fi business to consumer, iar spaţiul logistic business to business“, spune Bogdan Giurgescu, cofondatorul companiei Riviera Bike, care co­mer­cializează scule şi unelte sub brandul Total, dar şi pro­duse de uz gos­po­dă­resc (sub branduri proprii pre­cum Blade sau Gos­podarul Pro­fe­sio­nist).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO