Companii

Bogdan Dobre, CEO al Holcim România: Grupul nostru de companii are aproximativ 1.700 de angajaţi şi vrem să menţinem numărul. Am accelerat procesul de digitalizare

Bogdan Dobre

Bogdan Dobre

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.01.2021, 11:38 249

♦ Ambiţia Holcim este să se dezvolte pe fiecare segment pe care activează, compania fiind producător şi furnizor de ciment, betoane, produse pentru infrastructură şi prefabricate – odată cu preluarea Somaco.

Producătorul de ciment Holcim România, cel mai mare producător de materiale de construcţii de pe piaţa locală după cifra de afaceri, a ajuns la 1.700 de angajaţi, după finalizarea integrării Somaco, business pe care l-a preluat în 2019.

„Urmărim constant să ne redefinim modul de lucru pentru a ne susţine obiectivele. Pot apărea roluri noi, se pot schimba altele, însă avem o echipă stabilă şi ne menţinem numărul de angajaţi. În acest moment, grupul de companii al Holcim România, care include Holcim, Geocycle (servicii de management al deşeurilor – n. red.) şi Somaco Grup Prefabricate, numără aproximativ 1.700 de angajaţi“, spune Bogdan Dobre, CEO al Holcim România şi market head Moldova. El a preluat această funcţie recent, înlocuindu-l astfel pe Horia Adrian, care a fost la conducerea Holcim România aproape trei ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO